Traineri arte alăturate

Marius Hodea

Atelier multimedia

Activitatea lui Marius Hodea se concentrează pe explorarea realității virtuale (VR) și a tehnologiei care modelează și influențează reprezentarea și percepția asupra spațiilor, mediilor arhitecturale și ambientale, fiind preocupat de relația complexă dintre om și spațiul real versus cel virtual.

Filip-Antonio Stoica

Atelier de dans

Filip Stoica este coregraf și artist specializat în dans contemporan, contact improvisation și diferite stiluri de sub tutela Street Dance-ului. Este cunoscut pentru stilul său inovator, caracterizat de o fuziune între diferite stiluri de dans, și pentru abordările interdisciplinare pe care le aduce în lumea dansului.

Bianca Ardeleanu

Atelier de dans

Bianca Ardeleanu a studiat la UNATC „I.L. Caragiale” București, secția Artele spectacolului. În prezent predă dans contemporan copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani la școala de dans Show Dance Art. Face parte din compania de dans contemporan Contemporary Creative Dreamers.

Ruxandra Bobleagă

Atelier de dans

Ruxandra Bobleagă este coregraf și regizor de mișcare, cu un interes major pentru conotația vizuală din cadrul artelor performative. Este licențiată în coregrafie și actual este proaspăt absolventă a programului de master „Design, sunet și lumină în artele spectacolului”, ambele specializări în cadrul UNATC „I.L. Caragiale” București.

Șteff Chelaru

Atelier de costume

Șteff Chelaru, după ce a absolvit Moda la Facultatea de Arta Decorativă și Design, UNArte, București, atât licență, cât și master, a ales un drum ușor diferit decât cel pe care îl făcuse timp de 7 ani, acela de scenograf. A terminat și scenografia la UNATC „I.L. Caragiale” București, în 2022.

Andreea Cristina Borțun

Atelier de film

Andreea Cristina Borțun este regizoare și scenaristă de film. Filmele sale au fost selectate la importante festivaluri internaționale – Cannes, Toronto. Ele au teme precum originile, punctul de vedere feminin și natura. Proiectele sale recente explorează privirea intersecțională feminină și dau o voce femeilor din ruralul românesc.

Petro Ionescu

Atelier de scriere dramatică

Dramaturgă și regizoare de teatru, Petro Ionescu face parte din echipa Reactor de creație și experiment și contribuie la dezvoltarea proiectelor axate pe susținerea dramaturgiei contemporane, urmărind să încurajeze cercetarea și experimentul artistic bazate pe teme relevante și actuale pentru comunitate.

Theodor-Cristian Popescu

Atelier de regie

Theodor-Cristian Popescu a pus în scenă în jur de 70 de spectacole, majoritatea pe texte contemporane, în premieră națională. Este unul dintre pionierii teatrului independent românesc post-1989 cu Compania Teatrală 777, dar a înființat și condus și La Compagnie Theodor-Cristian Popescu la Montréal.

Irina-Mihaela Zlotea

Atelier de teatrologie

Irina-Mihaela Zlotea este secretar de redacție și critic de teatru la revista Teatrul azi, redactor de carte pentru Fundația Culturală „Camil Petrescu” și redactor la Teatrul Național Radiofonic – Radio România. La revista „Teatrul azi” scrie încă de la debut, preocupându-se de cronică de teatru, retrospective de festival și jurnale de workshop.