Mentori

Dana Rogoz

Dana Rogoz a început cariera în actorie încă din copilărie, jucând în mai multe filme pentru copii și diferite seriale TV. În 2008 a absolvit UNATC „I.L. Caragiale” București, secția Actorie. În 2013, a jucat alături de Christoph Waltz în „The Zero Theorem”, regizat de Terry Gilliam. În 2019 a avut premiera la Festivalul de Film Saraievo cu filmul „MO”, regizat de Radu Dragomir. În 2023 a avut premiera scurtmetrajului său de debut ca regizor și scenarist, „La distanță”, care a circulat la numeroase festivaluri internaționale, printre care „Un festival c’est trop court” de la Nisa, unde a câștigat Premiul Publicului și Premiul pentru interpretare feminină.

Paul Ipate

Paul Ipate și-a început cariera în film în 2006, în filmul de lungmetraj „Hârtia va fi albastră”, în regia lui Radu Muntean. De atunci a jucat în numeroase producții românești: „California Dreamin’”, „Moromeții”, „Portretul luptătorului la tinerețe”, „Visul lui Adalbert”, „Closer To The Moon”, „Tigru”, „Boss”. Este un actor de referință pentru generația sa, cunoscut și pentru serialele în care joacă și spectacolele de teatru. Cel mai recent rol în teatru este cel al lui Petruchio din spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, în regia lui Răzvan Oprea, la Ateneul Național din Iași.

Gabriel Răuță

Prima dată a urcat pe scenă cu trupa de teatru a Liceului „Al. I. Cuza” din Focșani. A explorat variate metode teatrale în cadrul atelierelor coordonate de artiști precum David Esrig, Luk Perceval, Yuri Kordonski, Silviu Purcărete și în întâlnirile avute cu specialiști ai disciplinelor conexe: dramaterapie, biomecanica, expresia corpului, clownerie în teatrul modern. A jucat în spectacole de teatru de improvizație alături de „Comedy. Show”. E actor al Teatrului Nottara, iar anul acesta a fost nominalizat la Premiile UNITER la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru personajul Sganarel din spectacolul „Don Juan” de Molière, regia Cristi Juncu.

Maria Obretin

A jucat pe numeroase scene din București și din țară, în teatre independente sau de stat, în spectacole ca „Ivanov”, „Carousel”, „Lear” (r. Andrei Șerban), „7 dintr-o lovitură”, „Melcul”, „Ce avem noi aici?”, „Noi 4” (r. Lia Bugnar). Este o prezență cunoscută și pe marile ecrane, unde a apărut în filmele „6,9 pe scara Richter” (r. Nae Caranfil), „București NonStop” (r. Dan Chișu), „The Nun” (r. Corin Hardy). A jucat în seriale- „Umbre”, produs de HBO România, „Vlad” și „Clanul”, produse de ProTV.

Ștefan Lupu

Urmează cursurile de master regie de teatru la „NIPAI” Berlin. Este lector univ. dr. în cadrul UNATC „I.L. Caragiale” București, unde predă la Licență şi Master cursuri de Teatru fizic, Mişcare scenică și Dans contemporan, iar în cadrul Facultații de Litere și Arte „Lucian Blaga” din Sibiu este profesor asociat și predă la secția de coregrafie. Din anul 2008 este actor angajat la Teatrul Mic din București, iar de la finalul anului 2022 deține și funcția de manager. Este Președintele Asociației Culturale Reactor București și curator al HazarDance Festival în cadrul Romanian Creative Week.

Judith State

Dansatoare profesionistă și coregraf, cu o pregătire de bază în dans clasic și licența în limbi străine. Predă dans contemporan la WASP, CNDB, Casa de Balet și Linotip. Din 2016 a început o carieră prestigioasă în film, fiind distribuită în filmul „Sieranevada”, în regia lui Cristi Puiu. În 2018 reia colaborarea cu acesta pentru „Malmkrog” și este distribuită în lungmetrajul de debut „Monștri”, al regizorului Marius Olteanu. În 2022 joacă în cel mai recent lungmetraj al lui Cristian Mungiu, „R.M.N.”

Andreea Grămoșteanu

Andreea Grămoșteanu este actriță a Teatrului Mic începând cu anul 2008. Cele mai recente spectacole în care joacă sunt: „Ținutul din miezul verii” și „Medeea” de Ben Power, regia Vlad Massaci, „Revizorul” de Nikolai Gogol, regia Alexandru Dabija, „Când ploaia se va opri” de Andrew Bovel, regia Radu Iacoban. În anul 2023 a primit premiul Gopo pentru cea mai bună actriță pentru rolul din filmul „Dog poop girl”, regia Andrei Huțuleac, și a jucat în scurtmetrajul „Între marginile zilei”, regia Andreea Lăcătuș.

Liviu Pintileasa

Liviu Pintileasa este actor al Teatrului de Comedie, al Teatrului „Maria Filotti” (Brăila) și al Unteatru. A absolvit Facultatea de Teatru din Iași în 2001, la clasa profesorilor Cornelia Gheorghiu și Emil Coșeru, și a continuat să învețe din fiecare întâlnire pe care a avut-o cu regizorii și colegii din cele peste 60 de proiecte de teatru și 15 de film. Mărturisește că are emoții înainte de fiecare intrare în scenă și asta îl ține viu, curios și conștient. Crede în puterea teatrului de a oglindi, de a trezi, a binedispune și a emoționa, și face tot ce-i stă în putere, cu fiecare proiect, ca toate acestea să se întâmple.